Rigdom, dejligt klima, storslået natur.

Gennem mange år har Den Franske Riviera været stedet, hvor mange drømte sig hen. Rigdom, dejligt klima, storslået natur, gode badeforhold, store lystbåde, fornemme hoteller, og meget mere har gennem årene tiltrukket mennesker fra alle egne af verden - og ikke uden grund.

Nærområdet

Supermarkeder, restauranter og shopping muligheder er der rig mulighed for i området. Museer og turistattraktioner kan findes i næsten hver landsby. Guidede dagsture startende fra Nice er til rådighed. Turistbureauet i nærheden kan arrangere eller informere om muligheder og åbningstider m.m. ​ Markeder afholdes i løbet af ugen i de fleste landsbyer. Smukke idylliske bjerglandsbyer og canyons kan nås på mindre end en times kørsel. ​ Området har også et stort antal golfbaner. Kort over golfmulighederne forefindes ved receptionen. ​ Markeder Oplev de mange spændende markeder i byerne omkring Vacances Vaugrenier. Se hvor de er og hvornår på listen her. ​ Fyrværkeri Ved specielle anledninger afholdes der hvert år fyrværkeri festivaller i området.

Køb en brugsret eller lej en eller flere uger

Drømmen om en fast ferielejlighed i Sydfrankrig er nu indenfor rækkevidde. Se fordelene ved enten leje, langtidsleje eller køb af en af de spændende ferielejligheder i komplekset Vacances Vaugrenier i parkområdet Les Hauts de Vaugrenier.